Om

Jacob Møller

Jacob Møller har en fortid hos Molskroen og har senest været sous- og køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant, Frederikshøj. Jacob var som køkkenchef med til at skaffe Restaurant Frederikshøj en Michelin-stjerne i 2015 og bidrog ligeså til restaurantens topplacering i Den Danske Spiseguide i 2012.

Thomas Damgaard

Thomas Damgaard

Thomas Damgaard har sin viden og passion for vin og gastronomi fra en opvækst i familien bag A Hereford Beefstouw-restauranterne. Thomas har flere ledende stillinger i hotel- og restaurantionsbranchen bag sig, hvor han har udviklet menuer og koncepter med særligt fokus på æstetikkens rolle i den samlede madoplevelse.


Thomas Damgaard

Thomas Damgaard har sin viden og passion for vin og gastronomi fra en opvækst i familien bag A Hereford Beefstouw-restauranterne. Thomas har flere ledende stillinger i hotel- og restaurantionsbranchen bag sig, hvor han har udviklet menuer og koncepter med særligt fokus på æstetikkens rolle i den samlede madoplevelse.

Jacob Møller

Jacob Møller

Jacob Møller har en fortid hos Molskroen og har senest været sous- og køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant, Frederikshøj. Jacob var som køkkenchef med til at skaffe Restaurant Frederikshøj en Michelin-stjerne i 2015 og bidrog ligeså til restaurantens topplacering i Den Danske Spiseguide i 2012.