Reception/event catering

Møller & Damgaard Gastro er specialiserede i at levere gastronomi til store begivenheder med mange gæster.

Blandt andet er vi engageret i backstage- og VIP-bespisning på Copenhell, Smukfest samt catering til Aarhus Symposium, hvor vi står for al catering til de 700 deltagere og foredragsholdere.

I er altid velkomne til at kontakte Møller & Damgaard Gastro, hvis I har spørgsmål eller ønsker til vores koncepter m.m.

Vi er altid klar på spændende udfordringer, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis I er kommet på en spændende idé, som vi kunne samarbejde om.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt

Møller & Damgaard Gastro ApS
Tlf. +45 86 60 03 30
Email: thomas@md-gastro.dk
CVR-nr.: 37 76 66 74

Må vi sende dig nyt om 
Møller & Damgaard Gastro?

Vil du gerne holde dig opdateret med, hvad der sker hos Møller & Damgaard Gastro, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.

Møller & Damgaard Gastro vil bruge disse oplysninger til at kontakte dig med nyheder og tilbud fra Møller & Damgaard Gastro og underkoncepter som Dining in the Dome og Niels Bugge. Bekræft herunder, at vi må kontakte dig.

Du kan skifte mening når som helst ved at følge afmeldingslinket i bunden af de e-mails, du modtager fra os eller ved at kontakte os på thomas@md-gastro.dk. Vi behandler din information med respekt og diskretion. Ved at klikke herunder, bekræfter du ovenstående betingelser.

Vi anvender Mailchimp som markedsføringsplatform.
Ved at tilmelde dig, accepterer du, at din information vil blive overført til Mailchimp.
Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Copyright 2022 © Møller & Damgaard Gastro

Møller & Damgaard Gastro ApS
CVR-nr.: 37 76 66 74
+45 86 60 03 30
thomas@md-gastro.dk