Selskaber
Vores selskabsmenu er løsningen til større selskaber, hvor menuen spiller en central rolle.
Selskabsmenuen dikteres af sæsonens råvarer og skifter flere gange om året. Har I særlige ønsker, tager vi naturligvis gerne en snak med jer og finder frem til det, som passer jer – det eneste, vi insisterer på, er vores standard og kvalitet.
Priserne på vores selskabsmenuer dækker:
Maden
Anretning af retterne
Tallerkner
Vi vil meget gerne være behjælpelige med de øvrige aspekter af jeres selskab og opfordrer jer til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller ønsker.
3-retters
Ristet torsk med blomkål og skummende fiskesuppe
-
Okseryg med stegte løg, selleri og portvinsauce
-
Variation af passion, karamel og chokolade
3 retter inkl. brød, smør og vand
495,-
Deleretter
(min. 25 kuverter)
11 serveringer, serveret som forret, hovedret og dessert for hele bordet på små fade.
Forretter
- Hønsesalat af overlår med purløg og bacon
- Koldrøget laks med wasabicreme og sprød salat
- Citrusmarineret torsk med dild og peberrod
Hovedretter
- Rosastegt kalveculotte med rødvinssauce
- Trøffelfarseret unghane med gulerodspure og estragon
- Persillegratineret flødekartofler
- Kartoffelsalat med kørvel og citron
- Hjertesalat med kærnemælksdressing og ristede nødder
Dessert
- Vanilje Panna Cotta med bær og crunch
- Sorbet i chokoladeskal
- Mudcake med saltet karamel
Pris inkl. brød, smør og vand
495,-
Tilkøb
Vin under middagen
- Der serveres vin fra forretten til og med desserten, og vi udvælger én passende slags hvid, én slags rød og én slags dessertvin.
Pr. kuvert
275,-
Signaturretter
Mulighed for tilkøb af ekstra retter.
- Hummer – avocado – brunet smør (175,-)
- Pigvar – blomkål – kaviar (175,-)
- Morkler – Trøffel – Syre (175,-)
- Foie gras – Perlehøne – Havtorn (175,-)
- Comté – Abrikos – Bladselleri (125,-)
Bobler
Vi serverer tre slags sprøde, salte snacks med dip samt et glas mousserende vin
Pr. kuvert
95,-
Natmad
Natmadens indhold aftales med værten, og værten står selv for opvarmning og servering af natmaden