Nytår 2023

Vi er glade for at kunne præsentere årets nytårsmenu fra Møller & Damgaard Gastro. Med vores udførlige instruktionsvideo bliver det legende let at imponere dine gæster.

Nytårsmenu 2023

Nytårsmenuen byder på en kulinarisk oplevelse fra både hav og land. Vi starter med grillet tun, perfekt akkompagneret af frisk wasabicrème. Dernæst serveres en velduftende hummersuppe efterfulgt af saftig oksemørbrad, fyldt med timian og trøffel. Til sidst afrunder vi med en lækker chokoladedessert, beriget med passionsfrugt og vanilje.

  • Grillet tun med wasabicrème, hoisin-glace og små salater.
  • Hummersuppe med hummersoufflé, blomkål og dildolie.
  • Timian og trøffelfarseret oksemørbrad, rillette af okse, pommes Anna med spæde grøntsager og mild pebersauce.
  • Chokoladedessert med passionsfrugt, vanilje og karamel.

Har du andre forespørgsler? Fx et stort antal kuverter? Skriv til info@md-gastro.dk – så finder vi den rette løsning.

Bemærk: Ved køb af færre end 4 nytårsmenuer, pålægges et håndteringsgebyr på 30 kr.

Praktisk information

Afhentningsdato: 31. december 2023.
Afhentningstidspunkt: Kl. 11-13
Afhentningssted: Aarhus, Herning el. Viborg
Instruktionsvideo: Tilgængelig d. 31/12 kl. 10.00

Bestil her
Nytårsmenu
Antal:-+
Vinpakke (4 stk.)
4 vine tilpasset årets nytårsmenu
Antal:-+
Cava
Antal:-+
Champagne
Antal:-+
Antal:-+
Antal:-+
Hvidvine
Antal:-+
Antal:-+
Antal:-+
Rødvine
Antal:-+
Antal:-+
Antal:-+
Tilkøb
Antal:-+
Antal:-+
Antal:-+
Antal:-+

Ikke på lager

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi kan godt lave en vegetarisk udgave af hovedretten, du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal.

Nej, vi kan ikke tage imod gavekort / gavemønter.

Ja, du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal.

Skriv i bemærkningsfeltet, hvilke allergier, vi skal tage højde for.

Vi kan godt lave menuen mandler eller hasselnødder. 

Du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal. 

Vi laver en suppe uden skaldyr, ”okseconsommé med jordskokker”. 
 
Når du har trykket på knappen med ”Fortsæt til levering”,  
kommer der et bemærkningsfelt – og heri beder vi dig skrive din kommentar vedr. allergi og suppen

Ja, vi laver en avocado/vegetarret som alternativ.  
Du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal. 

 

20. december er sidste bestillingsdato.

Madgalleri

Forretter

Grillet tun med wasabicrème, hoisin-glace og små salater efterfulgt af hummersuppe med hummersoufflé, blomkål og dildolie.

Hovedret

Timian og trøffelfarseret oksemørbrad, rillette af okse, pommes Anna med spæde grøntsager og mild pebersauce.

Dessert

Chokoladedessert med passionsfrugt, vanilje og karamel

Snacks

Snacks + caviar (tilkøb)

Vinpakke

Hvidvin (til suppen): La Muela 2021
Hvidvin (til tunen): Theo Minges Gleisweiller 2021
Rødvin: Las Martas 2020
Mousserende: Moscato di Asti (let mousserende )