598 på lager

Madgalleri

No data was found

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi kan godt lave en vegetarisk udgave af hovedretten, du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal.

Nej, vi kan ikke tage imod gavekort / gavemønter.

Ja, du skal skrive det i bemærkningsfeltet ved bestilling. Husk at skrive antal.

Skriv i bemærkningsfeltet, hvilke allergier, vi skal tage højde for.

20. december er sidste bestillingsdato.

Nytårsmenu i fire byer

Du kan hente din nytårsmenu fra Møller & Damgaard Gastro i København, Århus, Odense og Herning. De præcise afhentningssteder fremgår ovenfor, og du kan afhente dine bestilte nytårsmenuer d. 31. december i tidsrummet kl. 11-13.

Vores nytårsmenu er sammensat af vores erfarne gastronomiske team med gastronomisk chef Jacob Møller i spidsen, der tidligere blandt andet har været køkkenchef på Michelin-restauranten Frederikshøj i Århus. Vi har gjort os enormt umage med at gøre hver enkelt ret både smagfuld og velafstemt i sig selv og i skøn balance med hele nytårsmenuen fra forret over hovedret til dessert. Du kan forvente en kvalitetsfuld madoplevelse fra start til slut, når du bestiller din nytårsmenu hos os.

Nytårsmenu 2024 i København

Vores nytårsmenu i København kan afhentes hos A Hereford Beefstouw ved Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade 3.

Vores nytårsmenu i 2024 i København er kendetegnet ved høj kvalitet i hver enkelt ret, og du kan forvente en smagfuld nytårsmenu som take away i København, som ligeledes er meget let at anrette hjemme i privaten. Hvis du har særlige ønsker til din nytårsmenu i 2024 i København, kan du angive det i bemærkningsfeltet ved bestilling af din nytårsmenu i København. Det er eksempelvis muligt at få en vegetarisk udgave af hovedretten, ligesom vi kan tage højde for allergier i tilberedningen til jer.

Nytårsmenu i Århus

Du kan afhente din nytårsmenu i Århus hos Restaurant Elmer på Kannikegade 10, 12 i det centrale Århus.

Vores nytårsmenu 2024 i Århus er kendetegnet ved en skøn sammensætning af retter i højeste kvalitet, som er meget lette at opvarme og anrette i hjemmet, så I kan bruge tiden på at slappe af og læne jer tilbage i hyggen med hinanden. Læs mere om de enkelte retter i vores nytårsmenu i Århus herover.

Du har også mulighed for let at tilkøbe kransekage, caviar og en fuld vinpakke, der supplerer din nytårsmenu 2024 i Århus på fremragende vis.

Lettere – og mere lækkert – bliver det ikke!

Hent din nytårsmenu ud af huset i Århus d. 31. december på ovennævnte adresse.

Nytårsmenu 2024 i Odense

Du kan afhente din nytårsmenu i Odense hos A Hereford Beefstouw på Vestergade 13. Din nytårsmenu i 2024 i Odense kan bestå af både tre og fire retter alt efter dine ønsker og behov.

Uanset hvad du vælger, er du garanteret en nytårsmenu i Odense af højeste kvalitet.

Vi har desuden sammensat nytårsmenuen i Odense sådan, at den er særdeles let at anrette i hjemmet og ikke kræver megen tid, så I har god mulighed for at nyde tiden med hinanden. 

Nytårsmenu i Herning

Hvis du skal afhente din nytårsmenu i Herning, er afhentningsstedet Lundvej 8 hos Aage Damgaard.

Vores nytårsmenu 2024 i Herning er tilberedt med omhu og masser af sans for detaljen i hver enkelt ret. Vi tilbyder en kvalitetsfuld nytårsmenu i Herning i en 4-retters og en 3-retters udgave. I den 4-retters udgave er der tilføjet en ret med sprødstegt rødtunge med blomkål, citron og urter til den 3-retters menu, så I få endnu mere kvalitetsfuld mad at nyde samme fra jeres nytårsmenu i Herning i 2024. Vores nytårsmenu ud af huset i Herning er for jer, der ønsker høj kvalitet i spiseoplevelsen og nemhed i anretningen.