Mad ud af huset i Herning

Forkæl dine gæster lidt ekstra

Mad ud af huset i Herning

Møller & Damgaard Gastro tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsløsninger, som passer til enhver arrangementstype. Så uanset om du leder efter maden til den store fest eller til et mindre arrangement, har vi løsningen der passer.

Vi kan sammensætte løsninger med tapas i Herning, buffetløsninger og topkvalitets 3-retters menuer til dig, der leder efter mad i Herning til dit næste arrangement.

Dyk ned i vores forskellige muligheder herunder.

Takeaway fra Møller & Damgaard Gastro

Mad ud af huset i Herning (+30 kuverter)

Eksempel

3-retters menu

 • Stegt torsk med variation af blomkål og skummende safran-bouillabaisse
 • Timian/trøffelfarseret okseryg med Pommes Anna, spæde grøntsager og mild Madagaskarpebersauce.
 • Fyldt chokoladekugle med mousse, sorbet, crunch og sæsonens smag
 • Brød og smør
3-retters menu fra 495,-. pr, kuvert

Prisen er inklusive kok og tallerkener. Minimum 30 kuverter. Transportomkostninger kan forekomme.

Buffet

 • Koldrøget laks med citroncrème, små salater og jordskokker
 • Grillet tun med avocado og wasabi
 • Carpaccio af okse med basilikumspesto, parmasan og pinjekerner
 • Glaceret oksespidsbryst med mild pebersauce
 • Persille-gratinerede flødekartofler
 • Hjertesalat med honey/mustard-dressing, croutoner og græskarkerner
 • Tomatsalat af San Marzano tomater med frisk burrata og balsamico
 • Fyldt chokoladekugle med mousse, sorbet, crunch og sæsonens smag
 • Brød og smør
Buffet fra 495,-. pr, kuvert

Prisen er inklusive kok og serveringsservice til buffeten. Minimum 25 kuverter. Transportomkostninger kan forekomme.

Alt det andet til jeres fest

Har I specielle ønsker, er vi naturligvis behjælpelige med at imødekomme dem og vil altid gerne komme med et skarpt tilbud på vin til jeres fest fra vores egen vinimport.

Send forespørgsel

Vælg mellem 2 menuer

Mad i Herning til både større og mindre arrangementer

Vi tilbyder to muligheder for takeaway i Herning, som både kan bestilles, hvis du vil forkæle familien lidt ekstra en fredag aften, eller hvis du har brug for en nem madløsning til et større arrangement i hjemmet. Eksempelvis.

Vores to løsninger for takeaway i Herning kan tilpasses efter behov, så det passer til dine ønsker. Maden er meget nem at anrette både i hjemmet, på arbejdspladsen eller andre steder.

Hent maden på Lundvej 8 i Herning mandag til fredag. Minimum 4 kuverter. Maden er anrettet og klar til servering ved afhentning.

Takeaway

Det kolde bord

Det kolde bord er et regulært, fuldendt måltid med mange forskellige anretninger. Menuen er velegnet, til når du har gæster en hel aften, og maden skal gøre et ekstra indtryk.

 • Gravad laks med citroncrème dild og sprødt

 • Hoisinsyltet tun med avocadocreme, wasabi, jordskokker og mizuna

 • Rørt hønsesalat med kapers, cornichoner, persille og sprødt

 • Grøn salat med vinaigrette og kerner

 • Tomatsalat med burrata, balsamicoglace, pinjekerner og basilikum

 • Kartoffelsalat med honning, sennep og kørvel

 • Fennikelpølse, Serrrano

 • To slags ost

 • Surdejsboller og smør

Per kuvert:
245,-
Brownie og petit fours (tilkøb)
45,-
Hele pakken

Chef’s Choice

Prøv ‘Chef’s Choice’ – en menu, hvor kokken tager styringen og sammensætter et velsmagende måltid, hvor der er kælet ekstra meget for detaljerne.

Per kuvert:
445,-
Nemt og lækkert

Bestil din takeaway i Herning nu

Klar til en lækker madoplevelse derhjemme? Udfyld kontaktformularen for at lave din bestilling. Husk, at du skal bestille mindst 24 timer, før du vil afhente. Så sørger vi for resten og har din mad klar, når du kommer efter den.

Betaling

Betaling sker ved afhentning via MobilePay eller med betalingskort.

Særlige ønsker?

Har du særlige ønsker til din bestilling? Du er altid velkommen til at kontakte os på info@md-gastro.dk eller på telefon +4596277300

Afhentningsadresse:

“Gården”
Lundvej 8
7400 Herning

Bestil takeaway

Mad ud af huset i Herning

Hvis du leder efter mad ud af huset i Herning til enhver tænkelig anledning, er du havnet det rigtige sted. Møller & Damgaard Gastro tilbyder løsninger inden for alt fra tapas i Herning til forskellige løsninger for takeaway i Herning og levering til de store fester i livet, hvor vi står for det hele og lader jer læne jer tilbage og nyde dagen.

Når du leder efter mad i Herning til dit næste arrangement, kan der være mange overvejelser om, hvilken type mad I har brug for.

Derfor kan det ofte være godt at få en uforpligtende snak om dit arrangement. Vi har igennem mange år leveret mad ud af huset i Herning til alle tænkelige begivenheder, og vi hører hellere end gerne om dine overvejelser og hjælper dig i den retning, du drømmer om.

Tapas i Herning – “Det kolde bord”

I disse år vælger mange af vores kunder tapas i Herning som vores “Det kolde bord“, hvor du får en række forskellige retter, som er oplagte at placere midt på bordet og dele og spise henover en glad aften. Vi sørger for tapas i Herning ud af huset til dig, uanset om du bare har brug for 4 kuverter eller mange flere. Så hvis du leder efter tapas som takeaway i Herning, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om mulighederne.

Du kan også bestille med det samme her på siden.

Udover “Det kolde bord” tilbyder vi også konceptet “Chef’s Choise”. Hvis du leder efter lækker take away i Herning, hvor der virkelig kræses om detaljerne af dygtige kokke, er “Chef’s Choise” helt sikkert noget for dig. Find mere information om muligheden herover, hvor du også kan bestille, hvis du ønsker dig en kvalitetsløsning for mad ud af huset i Herning.

Takeaway i Herning i topkvalitet

Hvis du ønsker dig en aften med strålende madoplevelser i eget hjem, men ikke selv ønsker at bruge de mange timer i køkkenet, kan vi tilbyde forskellige løsninger for takeaway i Herning. Vi har også mulighed for at sammensætte en menu, hvis du leder efter sund take away i Herning. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om de præcise muligheder.

Mad ud af huset i Herning tilpasset dine ønsker

Vi tilbyder catering i Herning med fokus på høj kvalitet i alle dele af processen. Vi samarbejder med en række lokale fødevare-producenter, så vi er sikre på, at vi bruger de bedste råvarer på markedet. Det giver masser af saft og kraft i maden, som vi tilbereder på “Gården” i Lund ved Herning. Hvis du har ønsker om catering i Herning, som ikke er dækket af de oplistede muligheder her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi har også rigtig gode faciliteter til at stå for selskaber i Herning hos os. I mange tilfælde vil vi også kunne finde en løsning, hvis du eksempelvis leder efter brunch ud af huset i Herning eller andre typer af mad i Herning som takeaway end det, vi har oplistet her.

Vi tilbyder også catering i Midtjylland og mad ud af huset i Midtjylland. Så du er naturligvis velkommen til at kontakte os eller bestille mad til dit arrangement, selvom du ikke lige bor i Herning.

Mad ud af huset i Midtjylland

Vores placering i Lund ved Herning giver os særdeles gode muligheder for at sørge for mad ud af huset i Ikast eller mad ud af huset i Sunds, ligesom mange anvender vores muligheder for takeaway i Ikast. Vores muligheder for takeaway i Ikast rummer forskellige muligheder, som du kan læse mere om herover, og du er naturligvis altid meget velkommen til at ringe og høre nærmere om mulighederne.

Vi leverer til store dele af Midtjylland, og vi kan også levere maden til festen længere væk. Kontakt os og hør nærmere i dag.

Julefrokost i Herning

Hvis du skal holde julefrokost i Herning og mangler det perfekte sted at holde dit arrangement, har vi rammerne til det. Og hvis du leder efter mad til julefrokost ud af huset i Herning, kan vi sammensætte forskellige menuer til jer. Vores julefrokost ud af huset i Herning er præget af mad af høj kvalitet og fornuftige priser, så I kan få den julefrokost menu i Herning, der passer bedst til jeres arrangement med mad af høj kvalitet. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere.

Nytårsmenu Herning

Møller & Damgaard Gastro skaber hvert år en særdeles lækker nytårsmenu i Herning af høj kvalitet til en fornuftig pris, som kan afhentes hos os i Lund. Vores nytårsmenu i Herning er præget af et skarpt fokus på at skabe smukke, smagfulde retter af meget høj kvalitet, som samtidig er lette og hurtige at anrette i hjemmet, så tiden ikke skal gå med arbejde i køkkenet på årets sidste dag, men i stedet kan bruges på hygge med dine gæster. Vores nytårsmenu ud af huset i Herning tilpasses fra år til år, og du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om årets nytårsmenu i Herning.