Takeaway

Takeaway - gør det nemt og lækkert

Den bedste madoplevelse hjem til dig

Tag Møller & Damgaard Gastro med hjem. Vælg mellem to forskellige typer af takeaway alt efter sult. Vores takeawaymenuer kommer færdiganrettet, så du skal blot sørge for anrette og varme brød. Det er en god løsning til dage med gæster, eller hvis du og familien lige trænger til lidt selvforkælelse uden besvær.

Afhent din takeaway på Lundvej 8, 7400 Herning, og nyd en nem og lækker middag hjemme. Vores takeaway giver dig friheden til at nyde Møller & Damgaard Gastros mad på dine egne præmisser, når det passer dig.”

Vælg mellem 2 menuer

Mad ud af huset

Vælg din takeaway efter appetit, eller lad køkkenchefen overraske dig. Takeaway fra Møller & Damgaard Gastro er perfekt til enhver lejlighed og er ultranemt at anrette derhjemme, på arbejdspladsen, på skovturen osv..

Maden skal afhentes på Lundvej 8 i Herning og kan forudbestilles med afhentning mandag-fredag. Minimum 4 kuverter.

Maden er anrettet og klar til servering ved afhentning.

Nemt og lækkert

Bestil din takeaway nu

Klar til en lækker madoplevelse derhjemme? Udfyld kontaktformularen for at lave din bestilling. Husk, at du skal bestille mindst 24 timer, før du vil afhente. Så sørger vi for resten og har din mad klar, når du kommer efter den.

Betaling

Betaling sker ved afhentning via MobilePay eller med betalingskort.

Særlige ønsker?

Har du særlige ønsker til din bestilling? Du er altid velkommen til at kontakte os på info@md-gastro.dk eller på telefon +4596277300

Afhentningsadresse:

“Gården”
Lundvej 8
7400 Herning

Bestil takeaway

Se frem til spændende nyheder fra os i 2024!

Gå ikke glip af, hvad vi har i ærmet
Med ny, frisk vind under vingerne fra Aage Damgaard ApS står Møller & Damgaard Gastro foran en spændende fremtid med nye muligheder. Vi kommer blandt andet til at udvide vores takeaway-koncept så du på endnu flere udvalgte datoer kan nyde vores velsmagende menuer, der løfter en særlig lejlighed begivenhed til nye højder.

Modtag vores nyhedsbrev

Bliv opdateret, når vi lancerer nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores kommende tiltag. Det bliver en rejse, der er værd at følge med i!

Når du trykker “Tilmeld”, siger du samtidig ja til at modtage en mail fra Aage Damgaard med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. *