Om

Vores historie

Sådan blev Møller & Damgaard Gastro til

Møller & Damgaard Gastro, etableret i 2017 af Jacob Møller og Thomas Damgaard, repræsenterer ægte gastronomisk håndværk.

Jacob er tidligere køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant i Aarhus, Frederikshøj, og Thomas kommer med solid erfaring fra ledende stillinger i restaurationsbranchen. Sammen udgør de en dynamisk duo, der prioriterer kvalitet og ægthed i deres madlavning.

De to herrer er dedikerede til at skabe personlige og mindeværdige madoplevelser uden at ty til unødvendig jargon eller prætentiøsitet. Med fokus på smag og æstetik bringer de enkelthed og elegance til bordet, tilpasset den specifikke begivenhed og gæsts ønsker.

Møller & Damgaard Gastro blev i 2022 en del af Aage Damgaard ApS, som blandt andet står bag A Hereford Beefstouw-restauranterne.

Om Aage Damgaard ApS

Grundlagt af Aage Damgaard, en iværksætter fra skjorteindustrien, er virksomheden i dag en vigtig kulturel og gastronomisk institution i Lund ved Herning.

Virksomhedens hovedkvarter er beliggende på den historiske gamle præstegård, som nu er omdannet til et livligt centrum for lokale begivenheder og samlinger. Her findes også A Vinstouw og den nyligt åbnede Gårdbutik, der tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Under ledelse af 3. generation, Thomas Damgaard, fortsætter Aage Damgaard ApS med at flette kunst og gastronomi sammen i alle deres projekter. Til porteføljen hører Bryggeriet, A Hereford Beefstouw, Møller & Damgaard Gastro, Restaurant BØF, A Vinstouw og Gårdbutikken, hver især dedikeret til at tilbyde enestående gastronomiske oplevelser.