Om Møller & Damgaard Gastro

Møller & Damgaard Gastro består af duoen
Jacob Møller og Thomas Damgaard.

Jacob Møller har en fortid hos Molskroen og har senest været sous- og køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant, Frederikshøj. I rollen som køkkenchef var Jacob med til at skaffe Restaurant Frederikshøj en Michelin-stjerne i 2015 og bidrog ligeså til restaurantens topplacering i Den Danske Spiseguide i 2012.
Thomas Damgaard har sin viden og passion for gastronomi og vin fra en opvækst i familien bag A Hereford Beefstouw. Thomas har desuden flere ledende stillinger i hotel- og restaurantionsbranchen bag sig, hvor han har udviklet menuer og koncepter med særligt fokus på æstetikkens rolle i at skabe en madoplevelse.

Kontakt

Møller & Damgaard Gastro ApS
Tlf. +45 86 60 03 30
Email: thomas@md-gastro.dk
CVR-nr.: 37 76 66 74

Må vi sende dig nyt om 
Møller & Damgaard Gastro?

Vil du gerne holde dig opdateret med, hvad der sker hos Møller & Damgaard Gastro, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.

Møller & Damgaard Gastro vil bruge disse oplysninger til at kontakte dig med nyheder og tilbud fra Møller & Damgaard Gastro og underkoncepter som Dining in the Dome og Niels Bugge. Bekræft herunder, at vi må kontakte dig.

Du kan skifte mening når som helst ved at følge afmeldingslinket i bunden af de e-mails, du modtager fra os eller ved at kontakte os på thomas@md-gastro.dk. Vi behandler din information med respekt og diskretion. Ved at klikke herunder, bekræfter du ovenstående betingelser.

Vi anvender Mailchimp som markedsføringsplatform.
Ved at tilmelde dig, accepterer du, at din information vil blive overført til Mailchimp.
Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Copyright 2022 © Møller & Damgaard Gastro

Møller & Damgaard Gastro ApS
CVR-nr.: 37 76 66 74
+45 86 60 03 30
thomas@md-gastro.dk